Pinsam dag..

Haha ja som sagt så fyllde jag ju år idag. Måste säga tack till alla som sagt grattis och det sätter sig i hjärtat, alla 300 gratulationer på facebook, alla sms och telefonsamtal..Betyder jättemycket. Ska strax sova eftersom jag är sjukt trött och ska orka upp och kolla på julkalendern imorgon, haha ja jag och min syster är lite beroende. Och idag fixade vi äntligen simkortet till iPhonen så nu kan jag blogga i skolan och lite sånt, smart ! Vad mer ska jag säga? Mina presenter eller det var ju bara sagt att jag skulle få min iPhone men sedan fick jag 4 filmer, kläder och sedan kommer släkten på söndag ! Och till rubriken... Hela bamba, seriöst alla 8or i bamba stod runt mitt bord och sjöng idag.. Det var det pinsammaste på länge. Dom gjorde ju likadant förra året och det är bara mig dom gör det till.. :( Men nu ska jag sova, godnatt och sov så gott ! Massa pussar / Alina'

Lite coolt, 30 november 17.43 föddes jag faktiskt haha !

WIHO !!!!

Grattad av bästavännen !!


14 ÅR !!

Äntligen är jag som alla andra, 14 stolta höstar hihi. Längtat lite efter denna dagen och än sålänge har det bara gått en kvart så vi får se vad det leder till, nu ska jag sova och nu får ha det toppen !


Daaaagens !

Såhär såg lilla Alina ut idag, både jeans och tröja från Gina tricot !


Julpynt !

Med denna bilden på min vackra gran säger jag godnatt så hörs vi imorgon !
Puss/A


iPhonen !

Fick ju min iPhone igår och kom på idag att jag är ju tvungen att ha blogg.se-appen hehe.
Just nu sitter jag och kollar på bingolotto med mamma och syster, jag å syrran brukar ju vara så töntiga att spela bingo.
Idag vaknade jag krasslig i halsen, lite feber och hosta så skolan imorgon får vi se hur det blir... Hoppas iallafall att jag kan gå och om inte blir det väl att plugga och en massa sån skit. Pussar/Alina !


dålig uppdatering blablabla

Dålig uppdatering. Blir bättre..Haft ''fest'' med familjen och en annan familj och jag är så sjukt trött så ska sova nu. Plus att jag ska till kyrkan imon eftersom det är första advent och man får 4 poäng..haha. Jaja, puss moa


laviii

Natti !

Nu ska vi 2 ta våran skönhetssömn men innan det blir det lite välling hihi. Jaaa imorgon möter vi 2 rätt bra lag tror jag, ett lite bättre och ett sämre så vi får sehur det går. Vi hörs efter matcherna imorgon. Sov gott !

Gammal bild från skolavslutningen 2011 !

Moooooois !

Alina här, igår hände inte mycket och idag inte heller förutom att moas mobil är stulen då. Herregud säger jag bara att man kan vara så omogen och inte vågar erkänna det framför henne.
Aja nu vet vi iallafall vilka som har den och sen har moa även haft lite flipp hehe. Hon sover här inatt iallafall eftersom vi ska upp 7.30 imorgon bitti och samling 8.30.. Första matchen spelas 9.05, skitkul med så tidiga tider..
Nu ska jag skriva lite med min älskling så hörs vi senare, pussar och kramar / Alina !
Your love i my love, my love is your love !

Stulen mobil

Ja, nu sitter jag och leter nummer o.s.v gör polisanmälan! Mer om de ikväll.../Moa

godnatt

Är på jättedåligt humör, varför vet jag inte. Men ska sova bort de. Godnatt!! puss moa

Dusch & plugg.

Nu kom jag precis hem från träningen och den var den värsta på länge, jag är verkligen inte i form. Men det blir Futsal på lördag så då är det krig på plan som gäller. Ska in i duschen om 3 minuter och sedan blir det väl lite plugg, ska för en gångs skull vara duktig och plugga franska. puss moa


jättee fin......

Bloggar om dagen sedan..

Bloggar mer sedan, åt nyss och måste byta om och fixa håret och sån skit.. Träningen börjar om 20 minuter och nu inser jag att jag har bråttom. Hör troligtvis av mig runt 20.30 om jag inte bliviten isbit och ligger i badet.
Pussar / Alina

Lockigt hår?

Nu ligger jag och smsar med älsklingen och ska sova snart, funderar på att locka håret imorgon och isåfall får jag gå upp 1 timma tidigare, men vi får se. Men jag måste försöka sova nu. puss moa

Justeee, de kommer förmodligen en ny design imorgon!!!!

the only one that makes me cry

Idag hade jag utvecklingssamtal efter skolan, jag var hur nervös som helst. De gick väl bättre än förväntat men jag kommer alltid hata utvecklingssamtal ändå. Efter skolan åkta pappa och köpte en kalender och en mapp som jag ska ha i skolan. När jag kom hem blev de inte alls kul. Vill inte ta upp det i bloggen. Men nu mår jag väl hyffsat bra och tänkte gå ner för att försöka äta något. Måste verkligen börja äta. Blogga mer sen! puss moa



Ingen tid..

Idag var jag i skolan ovanligt tidigt, vet inte vad som hände med mig. Slutade 15.30 iallafall och jag och Moa orkade inte gå av bussen så vi åkte till backaplan med min älskling och hans syster som skulle på hemspråk. Satte oss och åt lite gott på mc också haha såna tjockisar. När jag kom hem så pratade jag med mamma lite och sen skulle jag äta...När jag är påväg upp med maten så ramlar jag i trappen och slår upp hela fingret så jag har extremt ont just nu. Iallafall, runt halv 7 så somnade jag haha till halv 9 så det var rätt gött eftersom jag har så dålig sömn. Efter kollade jag lite på champions league.Nu ska jag först skicka iväg ett sms till min saknade vän Yousef som fyller år idag, en vecka innan mig exakt och efter det ska sova till 8 imorgon då jag duschar, fixar mig och går. Yes !
Och jag har inte haft någon tid till att blogga.

Läsa..

Nu ska jag lägga mig och läsa lite ur Zlatanboken. Jag älskar den boken, verkligen !! Sen ska jag sova, så jag får min skönhetssömn, haha. HAr sovmorgon imorgon så jag bloggar innan jag drar till skolan. puss moa




Duscha

Nu har jag kommit hem från kyrkan, det var la sådär om man ska säga något. Lite onödig tid när man bara fick 1 poäng och jag behöver 45..
Men nu tänkte jag ta en dusch och äta lite, sedan tänker jag göra iordning mig för natten. Tänker gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag råkade somna på lektionen, sjukt pinsamt att en i klassen tog bild och la upp på fb och sedan på rasten hade hela skolan sett den...puss moa

Haha jaaaa...här är bilden och jag skäms sjukt mycket över den, HAHAH!!

Konfa

Riktigt dålig uppdatering har det varit, men det är mycket skola och man har inte haft tid. Detta blir inget långt inlägg för jag har inte mycket tid, ska till kyrka..asså det är en konfa grej så man måste få poäng!
Och jaaaa, jag har inte gjort ''dagsakerna'' men som jag sa, jag har inte haft tid till att blogga. Vill ni att jag ska hoppa över dom här dagarna och börja på Dagen som egentligen skulle komma idag? Eller ska jag forsätta med Dag-3 idag? Ni får kommentera vad ni tycker! Men nu måste jag gå, puss moa


Ja, här va man blond

Välling!

Har inte bloggat idag pågrund av att jag vart i skolan, sedan på bussen påväg hem så orkade inte jag och Alina gå av så vi åkte runt hela Eriksberg. Sen bestämde vi oss för att åka till Alinas mammas jobb i Haga för att hämta pengar så Alina kunde äta. Sedan mötte vi min mormor i stan för att mina älskade skor har gått sönder och vi skulle se om man kunde fixa de. Så vi lämna in skon. Sen så skulle vi hem och så ringde min mamma och sa att min syster har dopdag idag och bad oss köpa något gott tills ikväll, vi köpte en tårta och åkte hem.
Nu ligger jag ner bäddad i min säng med en välling, hih jag ÄLSKAR verkligen välling. Åh de är de jag lever på, lovelovelove, har blivit bäbis igen..puss moa
Broder från en annan moder..

Sleeeeeeeeep !

Jag behöver sööööömn. Ja precis Alina äntligen inser du det.
Älsklingen har somnat och jag har inget och göra så därför ska jag sova och kanske ha ett litet hopp om att älskling sänder mig ett mess eller något. Fast först som sagt ! Läsa klart kapitlet ur "Jag är Zlatan Ibrahimovic".. Känner mig rätt stolt som har 300 sidor eller något kvar hehe.
Imorgon börjar jag 9.15 och får gå själv till skolan. Moa ska till doktorn och Elin har omprov 8. Skitkul eller inte.
Och eftersom klockan är över 00 så är det bara endast 9 hela dagar kvar tills jag fyller 14.. Då är jag inte en stackarns miniflicka i klassen längre även om det är 3 andra tjejer efter mig haha !
Anledningarna till att jag inte bloggat tar jag inte här för det är bara en massa privat. Men nu ropar Mr. Horny och Hippo på mig.. Och ja det är "A" som döpt dom haha. Och föresten, Zlatan ropar också :3
Inte den vackraste bild precis but yes..
Hörs imorgon, massa kääääärlek / Alina !

Before I die I'll..

/Alina

Sova

Ska tvätta bort ansiktsmasken och läsa lite nu. Glömde säga att jag gör Dag 3,4 & 5 imorgon! puss moa


profilbilden på fb

FÖRLÅT!!

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat. Det har hänt för mycket saker som gjort mig så ledsen, va ute i regnet i typ 2 timmar igår och grät och tänkte. Det kändes jätte skönt efteråt. Hade det ganska tråkigt på kvällen tills min bästavän Emil kom. Då tog vi lite bilder, men sen gick han hem vid typ 02.00. Jag somna vid 04.30 inatt så jag har inte sovit så mycket. Har öroninflammtion så skulle till doktorn idag men dom hade stängt..så får gå dit tidigt på morgonen imorgon. Min kväll tillbringades med min älskling, vi hade en del att snacka om typ. Kom hem runt 21.00 och tog en dusch och nu sitter jag här med ansiktsmask. Ska läsa lite i min älsklingsbok, ''Jag är Zlatan Ibrahimovic''.


Jag älskar dig bäbbäää! puss moa

Nu är det nog.

Hejdå. /A

Inte orkat blogga idag.

Rubriken förklarar, nu ska jag sov och tagga matcherna imon! puss moa

Det var så vi två var igenkända..

Om någon såg inlägget innan som jag nu raderat var det för att det var så himla jobbigt. Det var tjafs mellan mig och moa, mig och "F", moa och "F"...Ja ni förstår, allt var bara helt upp&ner-vändt..
Nu ska jag lägga mig och läsa klart kapitel 5 i Zlatans bok och skriva lite med A och sen sova eftersom jag ska upp redan klockan 8 imorgon. Imorgon är det futsal som gäller...Wiho. Som jag älskar fotboll alltså, sen finns det ju en sak att en person ska komma och kolla och hur det blir med det vet jag inte. Kommer troligtvis att påverka mig iallafall..
Men nu måste verkligen ja lägga ihop mina fotbollskläder. Vi hörs imorgon innan jag åker !
Jag ler för dig farfar, glöm aldrig det. 11/4-2011..Dagen du hamnade i ditt bättre hem !
Jag älskar dig ! /Alina

Dag 3: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Kan inte bestämma mig, Moa känner till sidor som inte A gör och tvärtom.. Båda två är vekligen två personer som jag kan prata om allt med och då menar jag verkligen allt. Moa vet nog lite mer om mig på så sätt men A vet väldigt mycket om mig som inte Moa vet. Ja ni förstår... Just därför kan jag inte bestämma..
/Alina

Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Inte världens vackraste bild precis, men det är helt klar min mamma.
Finns verkligen ingen bättre än henne, hon förstår mig alltid och jag kan verkligen prata om allt med henne !
Jag älskar dig♥

Älskling...

Kom hem runt typ 20.30 eller något, kollade inte direkt klockan..Satte mig med mamma och kollade på typ BingoLottos jubeleum eller något och efter det blev det criminal minds, åh vad snygg en kille där är hehe.
Just nu sitter jag å skriver med den jag alltid skriver med...Min bebis A !
Ska också skicka mitt hemprov till min lärare eftersom man inte kunde skriva ut det i datasalen. Ja, Moisen har jag berättat om dagen och min har sett exakt likadan ut :*
Funderar på att läsa lite ur boken "'Jag är Zlatan Ibrahimovic!, ja jag är besatt av den..Den är sjukt bra !
Ja jag är extremt liten på bilden, blond och allting...Tagen i typ maj?

My day

Nu har ni rätt att klaga på mig, men som jag sa igår så skulle de inte bli mycket bloggning idag. Skolan rullade väl på förutom en sak..men de löste sig efter massa snack på rasten. Sedan var de hemkunskap och vi hade teori, seeegt. Men i slutet fick vi göra typ fruktdrinkar, ska jag vara helt ärlig så höll jag på att spy upp de. Jag är inte så nyttig av mig så de va inte alls min grej. Vi fick sluta tidigare eftersom våran klass skulle iväg på simtest. Jag skulle inte vara med eftersom jag vart sjuk, men de va kul att kolla på iallafall. Efter simningen drog jag och Alina till Subway för att äta, sedan var det bio! Asså den här filmen var så sjuuuuukt bra, finns inte ens ord!!! Den höll på i två timmar och man vill bara att de skulle vara 2 timmar till. Jag är kär på nytt..HAHA ne men åh va bra den va!!!!!! Om ni inte har tänkt att se den säger jag en sak, FIXA BILJETTER OCH SE DEN NU!
Kom nyss hem och ska duscha nu. puss moa
Funkar inte att ladda upp bilder på datan..så detta får bli ett tråkigt inlägg. Men ni kan ju alltid föreställa er typ..

Önskelistan !

1.
iPhone 4s, svart !
Haha detta är min önskelista, yes. Jag vet att jag ändå kommer få den och den är ju rätt dyr så jag kommer inte få något annat.
Fick ju Xbox 360 och Fifa 12 för typ 3 veckor sen efter lite tjat haha. / A

Love you

Sometime, when I say "I'm okay" I want someone to look me in the eyes , hug me, and say "I know you're not"..
Lilla älsklingsbebis ! / A

Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Nu var det så att jag inte hade någon ny bild på den fär datorn.
Men det är min mormor och jag när jag var 1 år på bilden iallafall. Jag vet seriöst inte vad jag skule gjort utan henne. Hon är väldigt ung för att vara mormor och det har gjort så att hon mer är som en extra mamma till mig. Min mamma är enda barnet och de gör också att hon tar rollen som moster med. Hon kan reta mig till vansinne ibland men samtidigt så kan jag säga allt till henne. Jag älskar henne för att hon inte är som alla andra mormödrar, bakar bullar och ger pengar. Utan min mormor så ungdomlig av sig, ni förstår vad jag menar va? Hon kom till mig en gång och började kaxa upp sig och låtsades vara en turk, haha hon är sjuk och man skrattar alltid när man är med henne! Jag umgås mycket med min mormor och det kommer ni nog märka i bloggen med. Är stolt över att jag är döpt efter henne, Leena (uttalas som Läna) som är mitt mellannamn.
puss moa

NU KÖR VI !

Haha bild från förra året när vi simma. Jag är brunisen och Moa är den bleka :*
Massa pussar / A

Detta hemska hemprov..

Jag suger på att planera, bokstavligt talat så suger jag på det. Jag sätter mig och skriver hemprov klockan 22.30-23.00 och börjar och sitter och skriver skitlänge. Har bara 1 fråga kvar iofs men den kommer ta lång tid. Får verkligen ont i magen när jag tänker på att jag ska upp om 6 timmar. Nu blir det snart att sova så hör jag av mig imorgon. Massa pussar / Alina !

Om någon lägger märke till det så står det i min hand "I love you, A"..
Fast man ser typ bara "You, A" haha♥

KOMMENTERA !

Nu vill jag att alla som läser denna bloggen hittils kommenterar vad ni vill se !

Breaking Dawn

Haha såg att Dag:3 hade kommit upp på bloggen. Så ni som hann läsa de kan ju låtsas som ni aldrig har sett de, hehe. Kom precis ut från duschen, ska smörja in mig och sedan plocka undan lite i mitt rum. Gammal vana som jag har, kan inte lägga mig och sova bra om jag inte har de helt städat i mitt rum. Sen ligger jag alltid i sängen och planerar hur min morgon ska se ut. Typ först kliva upp, sen ta på mig kläder, sen sminka mig o.s.v. När jag var yngre gjorde jag t.o.m listor som jag skrev ut så typ bockade jag av en sak när jag hade gjort de. Haha sjukt! Men nog om de, imorgon ska jag till skolan, efter de så äter väl jag och Alina i stan och typ väntar på att klockan ska bli 18.10 för vi ska nämligen se Breaking Dawn!!! Asså åh vad jag längtar! Kommer ihåg när jag och Alina såg Eclipse, haha sikka minnen..men de kan vi ta en annan gång. Men som sagt, så ni kanske förstår så blir de rätt dålig uppdatering imon, kanske lyckas vi mobilblogga, men vi får se!
puss moa

I still love you..


Dag 1: Din facebook profilbild..

Jag ändrar ju nästan alltid bild för jag blir aldrig nöjd men ska försöka ha denna ett tag nu !
Jag hoppas nu ser vem som är vem av oss nu så jag inte behöver skriva mitt namn haha !

Dag 1: Din facebook profilbild.

En bild på mig och min lillasyster Maja. Nu på sista tiden har vi blivit extremt tighta så jag tyckte hon var värd att få vara med på min p-bild. Även om du är världens sämsta ibland så älskar jag dig enormt mycket!

Mörk biiiiiiiiild

Otroligt mörk bild men detta hade jag på mig idag !
Hihi ja moa, jag snodde din tröja :*

''Dag-lista''

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 3: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 4: Vad jag har i min handväska.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 1 favorit låt.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: Bilder från din fjortisperiod
Dag 13: Favorit citat.
Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 15: En bild som alltid får mig le.
Dag 16: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: Ditt rum
Dag 17: En bild men varken smik eller redigering
Dag 18: Något som har förändrat ditt liv
Dag 19: Dina föräldrar
Dag 20:  Din framtid
Dag 21: Hur din framtid kommer se ut

För att ha någonting att skriva om varje dag så gör vi på en sån här ''dag-lista''.


puss moa

Varför landa när jag flyger fritt?

Hemma nu, slutade för 1 timma sedan. Har inte mycket att säga bara att matteprovet gick sådär, inte onöjd eller nöjd kan man väl säga. Dagen idag har varit jättejobbig också.. Mår så dåligt pågrund av en sak som hände idag. Har verkligen ingenting att säga.. Kan väl för eran skull ta outfitbilder strax hihi men först ska jag läsa lite av zlatans bok för den är såååååååhär grym liksom !

Jag och minisyster !

Big Mac

Nu när jag är sjuk så äter jag knappt någonting, vilket inte är bra alls såklart. Men nu när jag mår lite bättre är mat typ de enda jag kan tänka på. Funderar på att smsa mamma och fråga om hon kan komma med en pizza till mig sen. Haha gjorde faktiskt en lite ''matigare'' frukost idag, gjorde äggröra och allt möjligt. Alltså gud vad jag älsar mat!!!!!
Men till rubriken då..jag satt och tänkte på mat och plötsligt kom tanken upp i mitt huvud, hur gör man en Big Mac egentligen?
Kalla mig onormal, men sån är jag. Nu ska jag fortsätta göra mitt hemprov...under tiden kan ni sitta och kolla hur man gör en Big Mac, intressant! ;)



Kaleha-Mancala!

Nu är det så att jag och Daniela alltid lyckas bli sjuka samtidigt, har varit så länge jag minns. När vi var små, eller för några år sedan satt vi alltid och webbade på msn och spelade mot varann på spela.se. Minns att det var hur kul som helst, vi satt i flera timmar. Idag hade vi båda lite tråkigt så vi bestämde oss för att spela mot varann igen. Så nu sitter jag och äger ut henne på Kaleha, eller Mancala som spelet heter på spela.se. Haha jag äger!
Ni ser ju själva!!

Hemma idag igen..

Vaknade för inte alls länge sedan, lite skönt att få sovmorgon nu i några dagar. Själv hade jag velat gå till skolan idag, men eftersom jag hade feber sket det sig ändå. Känner bara att jag bara ligger här och blir tjock, haha och jag äter inget heller men ni förstår. Min dag kommer gå åt att renskriva mitt hemprov och städa mitt rum. Och så hoppas jag verkligen att jag kan gå till skolan imorgon.
Så himla snygg, tror jag dööör. Ne, jag är sjuk och vill inte va med på bild, då får de bli sånna här oseriösa.


RENT UT SAGT, JÄVLA HEMPROV !

Ja jag har inte uppdaterar idag...heller. Dels för att jag varit i skolan och det har varit en massa problem. Och detta förbaskade hemprovet, allvarligt talat så fattar jag verkligen ingenting !
Imorgon taggar jag matteprovet, det känns faktiskt bra och jag känner mig hyffsat säker på allting..
Nu ska jag skriva klart med Moisen på facebook som fortfarande är sjuk och har smittat sin (min) mobil också, HAHAHA !
Sen efter det så ska jag sova så jag kan sova ut lite imorgon hehe. Hinne förhoppningsvis att blogga imorgonbitti. Pussar/Alina !

Jag ler som aldrig förr med dig !

Godnatt!

Lite dålig uppdatering nu på kvällen, berättar varför imorgon. För nu ska jag smsa lite med älsklingen och sen sova!
puss moa

Before i die I'll..

/moa

Länkbyte

Gör ett länkbyte med Daniela, en tjej som jag har känt hela mitt liv och vi har sjuka men samtidigt roliga minnen tillsammans. Läser hennes superduper fina och braiga blogg varje dag, tryck på bilden för att komma till den fina bloggen!
puss moa


Tråkigt.

Hur bor du:
Brukar du komma i tid:
Hur lång är du:
Kan du laga mat:
Vad jobbar du med/pluggar du:
Vad har du på dig just nu:
Har du någon fobi:
Hade du en bra kväll igår:
Vilket är ditt senaste inköp:
Din favoritdryck på morgonen:
Var fick du dina senaste pengar ifrån:
Har du sovit i din egen säng inatt:
Vad hade du sönder senast:
Vem snackade du med senast:
Varm favoritdricka:
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Alkoholhaltig favoritdricka:
När gjorde du senast något riktigt dumt:
Saknar du någon just nu:
Vad ska man göra för att få dig irriterad:
Någon jag stör mig på:
Intressen:
senaste person du kramade:
Senaste person du ringde:
Senaste person som ringde dig:
Vad drack du senast:
Vill du ha barn:
Längtar du till din nästa födelsedag:
Har rakat dina ben någon gång:
Är du sugen på något nu:
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:
Använder du hudkräm:
Attraheras du av män med skägg:
Micro-pop eller poppa själv:
Brukar du baka:
Röstade du i det senaste valet:
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:
Vilken låt lyssnade du senast på:
Har någon annan sovit i din säng inatt:
Vad tycker du är äckligt:
Har du pengar på mobilen:
Hur bor du: I en lägenhet
Brukar du komma i tid: Nja, kan man inte direkt säga att jag alltid gör..
Hur lång är du: 1.60-1.62 m
Kan du laga mat: HAHAHA NEJ!
Vad jobbar du med/pluggar du: Går fortfarande i grundskola
Vad har du på dig just nu: Mina älskade HK mjukisbyxor och sportbh
Har du någon fobi: BLOD!!! Sen spöken och andar, fast de kallar man inte fobi tror jag..
Hade du en bra kväll igår: Sämsta på länge..
Vilket är ditt senaste inköp: Hm..kommer inte ihåg :o
Din favoritdryck på morgonen: Oboy!! Fast ibland bara mjölk, de beror på..
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: Yes
Vad hade du sönder senast: Gjorde sönder knoppen på en spegeldörr för någon timme sedan..
Vem snackade du med senast: Maja
Varm favoritdricka: Chailatte!!!! Herregud va länge sedan de va nu..
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Bubbelvatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: Dricker inte :)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Inga kommentarer.
Saknar du någon just nu: För mycket..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: De är verkligen inte svårt, så de räcker med att prata skit..
Någon jag stör mig på: En, två, tre, fyra, fem..haha för många, nämner inga namn!
Intressen: Fotboll 4 life
senaste person du kramade: Pappa
Senaste person du ringde: Pappa
Senaste person som ringde dig: Pappa haha
Vad drack du senast: Juice
Vill du ha barn: Aa
Längtar du till din nästa födelsedag: Självklart
Har rakat dina ben någon gång: Jao
Är du sugen på något nu: Jaaaa sugen på mycket. Men just nu vill jag ha glass!!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: EUUUW blää usch kaffe är äckligt
Använder du hudkräm: Aa, men lite rädd att använda de ibland, får för mig att jag ska få finnar..
Attraheras du av män med skägg: OHHGAAAD JAAA, VEM GÖR INTE DE?!?!? haha nej
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv med SMÖR!
Brukar du baka: De händer i perioder när jag bakar jätte ofta..
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Aa fast ne
Vilken låt lyssnade du senast på: Jessie J- Who You Are...älskar den lika mycket fortfarande!!
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, för en gångs skull som min hund BREDVID mig hela natten..
Vad tycker du är äckligt: Folk som röker och super, uuuuuuuuuuuuuuusch!
Har du pengar på mobilen: yesman
Vilken svordom använder du mest? F*n
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu 09.00 för jag är sjuk
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Älskar att ta bilder!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Helt seriöst..jag vet inte!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Aa tror de va en hemligehet iallfall
När var senast någon stötte på dig? Haha i typ förrgår
Vad åt du till middag senast? Öh...korv och pasta?
Kan du vissla? Nej, men ibland kommer de ut något liknande ljud allafall
Tittade du på tecknat när du var liten? Vem gjorde inte de?
Äger du några popband t-shirts? Nej
När flög du senast? 2 år sedan
Pratar du några andra språk? Pratar inte, men KAN finska, engelska lite franska och spanska
Har du gråtit offentligt? mmm
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Njaa
Vad har du med dig in på bion? Snacks, DRICKA, godis!!!
Vad har du för väder? Mulet.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går inte och har aldrig gått
När sov du senast på golvet? I en kyrka för cirka 3 veckor sedan
Vilken är din favorit drink? Ingen
Gillar du din boendesituation? Haha aa eller va?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 8-9, men de blir alltid 6-5 timmar..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, fast jag är seg så de blir så ändå
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hamnar* nja sometimes
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
Tror du på liv på andra planeter? ja
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Snackar inte med mig själv ;p
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? JA, de är en dröm!
Tycker du om att krama folk? Jadå
Äger du en digitalkamera? Aa fast den är kass
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Massa..
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Hehe, mm, menmen jag gör de med
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Asså nej, jag älskar kött och ser de aldrig som något djur..
Är du mörkrädd? Ja herregud..
Tre saker du alltid har med dig? en toffs, mina pärlörhängen, mobilen, haha..
/moa

Sprid bloggen så är du bäst!!

Känner verkligen att vi måste komma igång med bloggen, så sprid den gärna!!

Nu ligger jag på min vanliga sjukplats, min underbara säng. Har i stort sett legat här i 2 dagar, haha. Har faktiskt ändå varit så duktig och tagit mig en dusch och ätit pyttelite mat. Nu måste jag verkligen ta tag i hemprovet, uppdaterar senare!! puss moa


Haha, cpbild, jag i sommras!

Morning

Godmorgon! Blev väckt av pappa för en stund sedan med att han kom upp med frukost till mig, söt pappa. Men jag har så ont i halsen så jag vet inte om jag kan äta än hehe. Lite tråkiga inlägg nu när jag är sjuk, gör ju inte så mycket. Men idag känner jag mig bara ännu sämre och de är sjukt tråkigt att bara ligga i sängen. Det är massa byggarbetare på undervåningen eftersom vi renoverar vårat kök så jag kan inte gå ner heller. Aja de är livet, får vänta på pappa med hopp om att han kommer med något gott. puss moa
i stort sett ser jag ut såhär just nu..

Inte haft någon tid..

Saken är att igår efter träningen var jag med mina föräldrar eftersom min pappa bara är hemma på helgerna så var jag med honom resten av kvällen. Idag var jag i skolan och det började med att jag och elin missar bussen som vi ska ta till valhalla eftersom vi skulle simma direkt på morgonen men vi hade tuuuuuur för det kom en till direkt efter..Vi kom till valhalla och mer behöver jag inte säga en att jag och tilda skäääääääämde ut oss rejält, ni kan ju fråga Moa hur mycket hon skratta ?
Aja när jag kom hem väntade jag på mamma som gav mig pengar så gick jag ut och åt pizza med min elskling Regeiah hihi och så kolla vi lite på p97's, p96's och p98's träning samtidigt som vi gick runt och snacka. Gött att jag kan säga allt till den flickan utan att det går vidare ! 
Och idag slog mitt livs dröm in, haha nej inte direkt men.....i'm in love !
När jag kom hem kollade jag på ensam mamma söker med mamma och sen CSI och efter det har jag bara skrivit med min älskling A !
Nu ska jag sova så hör jag av mig imorgon !
PS. MOA HEMPROVET SKA IN PÅ TORSDAG !!!!

Otroligt glad cheeey !

Det är varmt..

Verkar som om Alina har slutat blogga..Men jag är här iallafall. La mig precis i sängen, tänker sova snart, vill verkligen bli frisk. Är hemma från skolan imorgon med så får vi se sen. Så de här blir den sista uppdateringen av mig idag. Nu ska jag smsa lite!! puss moa



Det är så jag vill ha det..


Vaknat

Somnade och vaknade inte av alarmet så jag som i några timmar, skönt var det men nu måste jag börja plugga! Hemprovet skulle tydligen bli inlämnad imorgon, uooops! Så nu går kvällen åt att plugga. Fast innan ska jag sncka lite med min lillasyster som kom in till mig och sa att vi behövde snacka. pussar moa


syster & jag

Sova

Nu har jag fixat lite med headern, njaa..inte så fin men den får duga sålänge. Eftersom jag är hemma idag tänkte jag passa på att plugga lite. Har ett So-hemprov som ska vara klart tills på onsdag, dags att börja med det. Sen har jag lite glosor i Engelska med. Men innan jag börjar med det ska jag sova i någon timme.
sommar...

Hemma från skolan

Jag är sjuk så jag fick stanna hemma från skolan idag, har feber och min röst är fortfarande borta. Så nu ligger jag i sängen och försöker äta upp min yoghurt, går inte speciellt bra. Håller på att fixa headern nu så det ska jag fortsätt med! puss moa



Farsdag!

Nu sitter i min säng, åt precis. Det är ju farsdag idag så jag, min syster, mamma & min mormor ska uppvakta pappa lite med tårta och present. Nu ska jag ta en panodil och sen plocka upp kläderna som ligger överallt på mitt golv, hehe.
världens bästa pappa!

En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat...


...men vad händer om den vännen inte finns där?

No voice

Hann inte blogga i morse för jag vaknade 09.30 och skulle vara i Tuve 10.00, såjag hade väldigt bråttom, som tur var körde mamma och pappa mig så jag sparade massa tid på det. Hade ingen röst idag, den är helt katastrofal. Men Julia köpt mig en påse chokladpuffar, hihi så gulligt! Rösten blev lite bättre när pappa kom och hämtade mig och jag va tvungen att vara tyst en stund. Men nu ska jag vila lite, bloggar mer sen. Puss Moa


Träning !

Träning nu, vi hörs senare / Alina

Vem är du?

Godmorgon. Eller inte.. Vaknade halv 12 då jag blev väckt av min älskling som skickade ett mess. Sen dess har jag bara legat i sängen och messat med honom och snackat på facebook med Moas kille eftersom det hänt lite saker mellan dom, mer vill jag inte säga..
Till rubriken: Tycker såhär himla synd om en viss person, hur kan han veta vem han är egentligen? Han borde ha en del problem.
Iallafall så har jag träning 16.45 till 18.00, så himla gött. Vet inte hur jag lyckas men jag saknar fotbollen extremt mycket även om jag tränade senast i torsdags. Nu väntar jag bara på att Moa ska ringa så ska jag gå upp ur sängen sen. Bloggar någon gång innan träningen. Puss / Alina


baby you're a firework, so explode and die bitch.

Inte bloggat bra. Anledningen till det är att när Alina gick hem så åt jag. Sedan fick familjen för sig att hyra en film och köpa massa gott eftersom både jag och mamma är lite sjuka. Så jag, mamma och syrran drog iväg till hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Hihi, lite typiskt mig ooch min syster att plocka typ 1,5 kg godis, ge påsen till mamma och springa ut från affären och in i bilen för att slippa få en utskällning av mamma i affären, hihi. Nu har jag kollat färdigt på filmen och tänkte gå och lägga mig efetrsom jag ska till kykan imon, sån konfirmationsträff, segt men aja. Nu ska lägga mig i sängen och smsa lite med min älskling. Ska försöka blogga innan jag drar imon. Puss Moa


The grudge 2 !

Skrääääääääckis med mamma och pappa nu hihi. Har sett alla 3 men jag blundar ju typ igenom alla skräckfilmer så nu får vi se om jag vågar se hela eftersom 2 vuxna är med. Hör av mig efter.. Tyvärr har jag inte hört något från Moa än men vi får se. Pussar / Alina

Åh nu blir jag sur..

Skrev ett inlägg nyss om varför jag inte bloggat så stängs datorn av? Perfekt, nej !
Iallafall jag kan säga att bilderna idag blev katastrofalt fula på mig, verkligen usch fy och blä eller något.
Kom hem här runt 19 och då börjar jag sjunga direkt innanför dörren tills jag ser hur många par skor som det står innanför och kollar på pappa då han säger att syrran har kalas och då var de ju bara och gilla läget... Alla fick sig ett gott skratt när jag kom upp iallalfall haha.
Sen har jag ätit och efter det fick jag "resterna" typ en halv stor skål med marängswich eller hur det stavas, MUMS !
Moa har jag ingen aning om varför hon bloggat. Just nu väntar jag på sms från min älskling som pluggar och snart ska jag även börja på mitt hemprov som jag har tills på tisdag och sen öva på matten tills matteprovet på onsdag men känner mig inte ett dugg nervös eftersom jag ligger rätt långt fram och kan det mesta haha och nej nu försöker jag inte skryta eller så. Men nu ska jag göra en toppenhemlig sak innan plugget.
Pussar från........

Alina !

Header på g.

Nu är vi vaknat och ätit american pancakes till frukost, mums. Vi håller på att fixa oss lite så vi kan kan ta bilder till headern snart.
Jättevackra..

Jessie J- Who you are..

Vi var klara med träningen för ett bra tag sedan. Nu ligger vi bara i sängen och lyssnar på bästa låten och dricker cola. Vi ska ta bilder till headern imorgon så det är bara en tillfällig vi har nu. Nu ska vi fortsätta att droga låten och leka lite med Foppisen !
Det blir bara konstigt hur mycket vi än försöker. Hör av oss innan vi somnar eller imorgon när vi vaknat. Bye !

Träna!

Nu är det så att vi inte riktigt är som alla andra. Vi ska träna nu! Ja, ni läse rätt. Vi kollade på idol och plötsligt fick vi för oss att ta fram en yogamatta, nu ska de tränas! Vi uppdaterar senare, puuuuuuussssar

mongobild.

Home sweet home..

Just nu sitter både jag och Mois hemma hos mig, anledningen till att jag inte bloggade runt 15 som jag sa var det för att jag åkte till en annan skola med Adriana, Felicia och Sofia medans Moa hade finska haha. Aja nu ska vi iallafall baka kladdkaka, mums hihi små tjockisar. Massa pussar från båda !


Engelska..

Just nu sitter jag och Moa i korridoren, har egentligen engelska men det är så tråkigt med vikare buhuuu.. Aja hemma runt 15 iallafall så bloggar då !


Klar inför min date..

Sanningens ögonblick...Duh duh duh, nej men jag är jättetrött och ska därför gå och dejta min säng nu. Pratar med världens skönaste person på facebook så kommer la fastna där ett litet tag till och för er som bryr er så smsar jag med väääääärldens bästa, hihi en massa pussar till den grabben.
Bloggar imorgonbitti eller om jag snor kompisens iPhone på lektionen !
"Le mot dom som försöker krossa dig, för det krossar dom att se dig le"

Glömt av bloggen..hehe!

Oj, glömt helt att blogga. Inte riktigt van än. Hehe. Men nu sitter jag i min säng och snackar med Lydia. Kom precis ut från duschen. Jag ska städa mitt rum nu. Bloggar sen!
puss moa

TAGGA !

Har du en boll så har du allt, oavsett hur den ser ut.
Som jag längtat efter denna träningen, i tisdags var den inställd, förra veckan hade vi inga utomhus och veckan där innan så var jag sjuk tisdagen och fick inte träna torsdagen.
SÅ NU TAGGAR JAG EXTREMT ! ♥

Fotbollstunering

Varför jag inte bloggade i morse var för att jag vaknade 10.24 automatiskt och låg och drog mig i sängen till 11.10 då Moa kom hit och sen fick vi helt plötsligt lite bråttom och det var anledningen. Kom hem för 50 minuter sen, eftersom vi började 13.00 så slutade vi 16.30. Jag och Moa hade lite tur eftersom vi bara var 6 tjejer och typ 30 killar och 6 lag så trodde vi att det skulle vara en tjej i varje men när dom skulle ropa upp lag 5 och 6 så var ingen av oss i 5 och därför kom vi i samma, 6. Nog om det...Om 50 minuter så taggar vi träning med världens bästa tjejer. Hatar egentligen och träna i detta vädret men vad gör man inte för laget liksom?
Känner att jag skrivit rätt mycket nu så jag hör av mig innan jag går, om en halvtimma eller så !
Haha otroligt oseriös bild från idag men lite kul och bjuda på sig själv ibland..
En massa kärlek/Alina~

Moa..

Eftersom Alina gjorde ett inlägg om sig själv är det lika bra att jag också gör de. Jag heter Moa då. Jag är sjuk dålig på att skriva om mig själv, men jag kan ju börja med att jag är 14 år och fyller år 16 juli. Jag spelar också fotboll i BK Häcken och har gjort det i 7 år. Fotboll är mitt liv och jag är uppväxt med fotboll eftersom intresset är stort i min familj. Jag har en mamma och en pappa, självklart. Sedan har jag en syster som heter Maja som är 12 år. Alina är min bästavän och hon är sjukt underbar. Jag är inte riktigt som alla andra och behöver inte försöka vara som någon heller, för jag kommer aldrig att lyckas. Vi kör på Moa-stilen tycker jag! Haha. Jag går i 8:an på Toleredsskolan, sjukt go skola. Ni kommer märka att både jag och Alina tillbringar mycket tid på skolan, inte för att vi är några pluggisar utan för att vi älskar att hänga där med folket, hihi. Jag har inte något speciellt liv, inget märkvärdigt alls men det är kul att blogga. Mer tänker jag inte skriva mer om mig nu, men om ni fortsätter att läsa bloggen kommer ni få veta mer såklart!
Ja, såhär ser jag väl ut då..

Alina..

That's my name. Haha nej eller jo.. Iallafall, jag heter Alina. Snart efterlängtade 14 år men inte riktigt än. 21 dagar kvar. Lever i världens bästa stad, Göteborg. Ska låta lite profsig och töntig nu..Mitt favoritämne i skolan är faktiskt idrott hihi. Kanske inte så konstigt när jag spelar fotboll i bästa bollklubben Häcken. Mitt liv handlar väldigt mycket om min bästavän Moa som jag delar bloggen med, min familj, fotbollen & självklart killen.. !
Jag älskar musik, men vem gör inte det liksom? Och ja jag går i skolan som alla andra normala people och det betyder människor för er som inte kan engelska. Jag går i 8an, i världens bästa klass, i världens bästa skola. FAST NEJ, skolan är inte den bästa precis men jag gillar den eftersom världens bästa människor går där. Nu känner jag att ni vet en del om mig. Eller nej...Jag har en underlat som heter Zlatan :$
That's Alina.