Eftersom Alina lägger ner bloggen så..

http://mmikkola.blogg.se/
http://mmikkola.blogg.se/
http://mmikkola.blogg.se/
http://mmikkola.blogg.se/
http://mmikkola.blogg.se/
Min blogg från&med nu, puss moa!

Bestämt mig !

Jag slutar blogga nu helt och hållet. Ni når mig på mobilen och Facebook :D /Alina

Eliteeeeee !
|
|
V


i'm back

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, inte bloggat på ett tag nu. Men som vi skrev igår, de hände en riktigt tråkig sak i skolan igår och de har såklart gjort att typ bloggen inte riktigt kommit i förstahand. Men nu är de lite bättre och jag ska väl börja blogga som vanligt igen. Har typ 34567887654567 inlämningar tills måndag så måste typ plugga en hel del den här kvällen. Men nu blir de mys och massa snack med the family. puss moa
Världens bästa pappa kom med en present till mig & min syster när han kom hem, love you!

Slutar nog blogga

Bye :D


Sängen !

Ligger just nu i sängen för att sova. Går inte bara eftersom jag tänker på allt från idag. Helt sjukt vad dåligt jag mått även om jag kunnat ha kul, kunnat le osv..
Imorgon börjar jag och Moa med en ovanlig lektion haha klockan 8 så vi slipper franskan och det är typ en dröm för mig haha. På studieverkstaden ska jag även fortsätta på mitt so-prov som jag inte hann klart med idag. Men nu trycks ögonen ihop typ, hörs imorgon !
Ps. Anledningen till att jag inte bloggat idag typ är pågrund av att det hände extremt mycket i skolan... / Alinäää


Baka bullar !

Shoooo breee !
Just nu står vi hemma hos lilla moisen och bakar bullisar. Slutade 12.15 idag istället för 15.35, rätt gött och ja vi hade personliga anledningar. Tar inte detta på bloggen hihi.
Iallafall så var det en helt okej dag idag. Och ja nu ska jag hjälpa till med bullarna.. Och det är Alinus som skriver mohahahahah ! Pussar.

Rätt go Moa ändå !

Inte bloggat todayyy

Hann inte blogga imorse, försov mig som vanligt. Sen va de skola och efter de hem till älsklingen. Kom hem halv tio och fick lite skäll sedan tog jag en dusch och därför har jag inte hunnit blogga. Nu ligger jag i sängen och läser igenom so:n och har väääärldens huvudvärk, kill me someone?!?!


Badet !

Nu kör vi, saknas bara mysbelysningen men det är bara att sänkta spotlightsen ;)


Trött som en kossa !

Ja, idag var jag som sagt i skolan som vanligt. Slutade 15.40 men var på läxhjälpen till 16.20 och var hemma tio över !
Nu ska jag kolla julkalendern, hörs babes / Alina.


Skolan !

Är framme i skolan om några sekunder, hade sovmorgon till 9.15, gött !
Hör av mig senare :* / A


Plugg plugg plugg och mera plugg

Det går verkligen inte att plugga, har för mycket att göra så jag vet inte riktigt vart jag ska börja..Får fortsätta imon, ska lägga mig strax så jag inte försover mig..fick inte så mycket sömn inatt..Har sovmorgon imon så bloggar innan jag går till skolan. puss moa



6 december

Idag är det ju finlands självständighetsdag, och eftersom jag är halv finsk så ska vi äta finsk mat idag, LOVEEEEE!! Ska ner till pappa och hjälpa honom med maten nu. puss moa



Kyrkan nu!

Då drar jag mig till kyrkan, sedan hem för massa plugg. puss moa


ett tag sedan kan man ju säga...

Snöööö !

Årets första snö på Hisingen, äntligen !


FML...

Bloggar när jag mår bättre / A


Brandbilar, weaow

Hann inte blogga imorse men nu är jag tillbaka. Vart i skolan idag, sen drog jag till min mormor och åt där. De kom typ 4 brandbilar utanför henne och de brann nere i någon källare. Värsta kaoset. Sen efter de drog jag till Alina. Och körde Alina and Moa styleeeeeeeeee. Nä, men aa jag var med henne..vi skulle egentligen göra en planering till idrotten. Men vi tar de imorgon istället. Nu snackar jag med Lydia på skype, hon har verkligen damp på sin kusin, HAHHAHAHHAHAH!!! puss moa

SÖTAAAAAA

Muffins och toast !

Vi älskar dig Gunilla !
Favoritelever här va ;)


Matte !

Åh vad vi vill in till Bengan !


Om my way 2 school !

Verkligen jättehalt här i backen så inte det smartaste att gå och kolla ner i mobilen kanske !
Imorse gick jag upp 7.15 för att se julkalendern och somnade sedan om till 8 då det ringde på dörren så jag fick hoppa i onepiecen och öppna och självklart var det lådsmeden eller vad det heter.. Han trodde ju att han kommit fel först ;)
Nu möter jag Moa om ett par få sekunder så vi hörs efter idrotten senare, pussar / A !


Bio !

Inte hunnit blogga för efter matcherna åkte jag och mamma och handlade tårta för att mormor och hennes man skulle komma eftersom jag fyllt år !
Fick 500 så tack så jättemycket. Efter det fixade jag mig och åkte på bio med Regeiah min elskling, såg breaking dawn och man tröttnar verkligen aldrig på den herregud vad bra den är !
Fick även present av Regeiah, en skitsnygg tröja som jag kan visa imorgon, lite kul att jag fortfarande inte fått något av Moa haha..
Kom hem runt typ 22 för vi tog en omväg med spårvagnen för att ja vi kände för det och jag kan verkligen prata om allt med henne !
Nu ska jag skriva med min älskling / Alina !

Och ja bilderna är från idag !


Rubrikbrist

Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng och försöka somna. Haha. Lycka till med det Moa!!! Kommer somna runt 2 som vanligt antar jag. Ska upp tidigt för att hinna se 2 avsnitt av julkalendern på svtplay och sen så ska jag se den som går på tv. Bloggar imorgon!!! Nu ska jag lyssna lite på musik. puss moa



HAHAHHAHAHA

Sitter och kollar på bilder när jag och min syster var små, HAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHAHAHH!!!!!!!
Herregud, jag orkar inte skratta mer..
Vissa bilder kommer upp imorgon ;) Nu ska jag städa lite, puss moa


HAHAHAHAHHAHAHAHHA

Frölundatorg

Du drara jag, mamma & mormor till frölundatorg och byta mina skor jag köpte igår, hehe..

1 vinst & 1 förlust..

Jag spelade inte värst bra idag om jag ska vara ärlig.. Usch vad dåligt det gick !
Iallafall så fick vi 2-1 mot jitex i förlust och det är väldigt bra eftersom dom är ett av Göteborgs bästa lag.. Sedan vann vi med 2-0 mot Warta vilket var riktigt gött.
Nu ska jag duscha så vi hörs senare ! /A

Rätt go bild på mig och Moa, helt oförberedda haha !


TAGGA !!

Nu sitter vi alla, jag Moa Rebeckis och Tommy i bilen, även Rebeckas mamma är med !
Nu taggar vi iallafall för matcherna så hörs vi emellan, en massa pussar från oss båda !


FUTSAL

Nu kommer Tommy och hämtar mig vilken sekund som helst. TAGGA TJEJER!!puss moa

Natti !

Taggar matcherna imorgon redan nu men är fortfarande dunderförkyld så är jättetveksam om mina tränare låter mig spela.. Min röst är bättre men min näsa, herregud vad jag nyser och sånt !
Ska iallafall somna nu tror jag.. Måste verkligen vakna pigg och sånt imorgon vilket är lite tveksamt, ska upp 07.30 liksom..Helt sjukt !
Aja hör av mig antingen innan eller mellan matcherna eller något, pussar / alina

Saknaden... Spain 2011

Futsal

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och spela futsal. Blir en riktigt tuff match och en lite lättare men kommer köra järnet ändå! Jag bloggar innan jag åker imorgon. puss moa


livet är upp&ner

Ja, ni ser ju rubriken. Bloggar senare. moa


Så blir de när man gråter...keep on smile.

På bättringsvägen !

On my way till att bli frisk !
Mår bättre idag, ingen feber men förkylningen sitter tyvärr i fortfarande..
Matcherna imorgon vet jag fortfarande inte hur det blir eftersom det är rätt farligt att spela om man är så förkyld som jag är just nu.. Iallafall så tänker jag spela oavsett vad någon säger eller gör för jag har världens temperament och det kan Moa instämma. Jag kan bli sur från ingenstans och flippa på folk från ingenstans och sånt !
Nej nu ska jag faktiskt kolla på film med mamma, byebye / Världens förkyldaste Alina !


16 dk

Blev väckt av min hund nyss. Han hoppade på mig och skulle visa hur fin han blivit efter att mamma fixat hans öron och badat honom. Haha knashund! Nu ska jag fixa mig lite fort, sen drar hela familjen till allum, frölundatorg, stan eller något. Vi ska köpa skor till bröloppet i new york och lite andra saker som måste köpas innan vi åker. 16 dk. Är livrädd för att åka flygplan och de känns inte så bra att åka över ett hav i 10 timmar på VINTERN heller. Men nu ska jag göra iordning mig. puss moa



Goooooodnatt

Ska sova nu, goooodnatt. Puss Moa


Göteborg 2021 Gothia Cup

Nu tor jag seriöst att jag dog, haha. Mammas jobbakompis sa att hon hade sett en reklamfilm på mig och plötsligt så kom jag på att i sommras när jag och några från laget vra på heden så kom dom och frågade oss vad vi ville förändra i göteborg tills staden fyller 400 år, 2021. Så vägra alla att prata så JAG ställde upp. Resultatet blev en sjukt pinsam reklamfilm! Lite roligt att jag säger i videon att jag vill ha fler fotbollsplaner så jag inte behöver åka långt för att spela fotboll, jag bor liksom 1 min från slätta. Jaja, ingen behöver ju veta de ;)
Haha bara för att jag är snäll så lägger jag upp den, men detta var de pinsammaste på länge...
puss moa

Söt sjukling..


Tjockisvecka

Helt sjukt, ätit Mc två gånger den här veckan och pizza två gånger och så äter jag choklad hela tiden. Har ätit ett halft kilo på 3 dagar. Ehhhhh...inga kommentarer. Det här blir sista dagen eftersom jag ska mysa med mina fina föräldrar nu och dom har köpt massa godis. puss moa


Jag just nu och jaaaa jag kom ut från duschen nyss och jag har en jätte sexig tröja på mig och jag är osminkad :DDDDDDDDD

Idol !

Sitter och kollar på idol, oj vad jag älskar detta program ! HEJA MOA ! Och för er som undrar är jag typ den enda som stör mig på Amanda Fondell? Tycker hon är sjukt irriterande och konstig !
Just nu fastnar jag inte på bild eftersom jag är sjuk och matcherna på söndag ligger lite osäkert för tillfället..:(
Vi hörs senare, pussar / Alina !


Sovit

När jag kom hem från skolan så var jag så trött att jag somnade på sängen direkt. Idag så ville mina föräldrar ha "ensam" tid med mig, hah..min syster ska iväg och dom typ ville vara med mig. Det var ett bra tag sedan. Hihi ni såg att älsklingen bloggade förut på rasten, älskar dig med! Ja han är underbarast, bäst och allt.
Måste göra om hela mitt hemprov eftersom min lärare aldrig fick det tydligen, great...så nu blir de att skriva i flera timmar..puss moa


Såååååååååva !

Måste nog ta och lägga mig en stund. Verkar som allting bara blir värre och värre... Var trots allt i skolan idag och gick på alla lektioner och sånt och kände mig hyffsat okej. Sedan kom ju hela vågen med ondska över mig på slutet av dagen..
Men nu är febern tillbaka, jättetäppt i näsan, hosta och nyser som igår.. Vaknar nog upp till idol igen, vi hörs / A !

Skola !

Sitter i korridoren och Moa har finska. Långtråkigt men Majsen gör det roligare.. Åh sur är jag på älsklingen med som skadar mig hela tiden, förut bet han mig i handen :(
Hörs senare, pussar / A


skrev till Moa också

Grym som jag är på bloggar asså, men älskar dig sjukt mycket Moa ! <3/ Felix


Glömde skriva !

/felix <3


Rast

jag älskar dig så obeskrivligt mycket, du är perfekt asså!
älskar dig mest av allt i världen ! <3


Godnatt !

Ligger just nu i sängen med feber, jätteont i halsen, nyser som bara den... Ja sån skit !
Med denna lite småsöta bild säger jag godnatt / A


Line Runner

Ligger i sängen och spelar Line Runner, jag är för beroende!!
Men ska sova nu så jag inte missar julkalendern imorgon..såg dagens avsnitt nyss på svtplay och usch vad läskig den va!! Hihi men jag tycker ju iochförsig att de mesta är läskigt. Puss Moa


Homie !

Ja, som sagt så tränade vi och även för mig gick det åt skogen idag ! Inget ville min väg...
Är skitsur för att det inte gick att skriva med älsklingen förut men nu är det löst iallafall så nu ska jag droga honom och se Criminal Minds, favoritprogramet, jao ! Pussar / Alina.


Duschen!

Kommit hem från träningen, de gick verkligen jätte dåligt idag, jaja de kommer väl bättre dagar. Kom hem och åt och nu ska jag duscha. Bloggar senare!!!puss moa

TILLBAKA!

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på flera dag och jag ber om ursäkt för de. Vet inte riktigt varför det blivit så men jag har inte haft lust, inte haft något att skriva om o.s.v. Men nu är jag tillbaka!!! Skulle vara jättekul om någon kunde slänga in en kommentar på vad man vill se i bloggen, så jag vet vad ni vill läsa! 
Nyss var jag nere och smälte choklad och doppade i banan, hihi sjuuuukt gott. Ska ha träning senare så ska plugga och städa lite innan. puss moa


oseriös bild, men var är snön de är ju december!?!?!?

Hemåt !

Påväg hem till Elin nu !


In da schooool !

Har SO och kollar på en supertråkig film ! -.-